trygve skau

Trygve Skaug er poet, låtskriver, vokalist og en stor formidler. Musikken hans er blant den mest spilte på norsk radio over flere år.

Høsten 2017 ga Trygve ut albumet Sanger du skal få når jeg dør.
Albumet handlet om 13 ting Trygve vil rekke å si, til de folkene han må huske å si det til. For hvis du bryr deg, er glad i, eller elsker noen så må du for all del ikke vente med å si det til i morgen. 

Velkommen til en stemningsfull kveld i Bakgården Café 4.juli. Dørene åpner 19.30 og konserten starter 21.00.

Billetter får du kjøpt her.

eva weel skram

Gledelig nyhet til alle dere som ikke fikk billett i fjor, fredag 6.juli er Eva Weel Skram tilbake!

De siste par årene har Eva Weel Skram for alvor tatt steget opp til å bli en av landets aller mest folkekjære artister. Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i ”Hver gang vi møtes”, har det gått slag i slag for Sogndalsjenta. Eva har annonsert at flere singler kan ventes fra hennes kant utover våren, og på sensommeren slippes hennes først album på norsk. Det er bare å glede seg til nye høydepunkter fra hele Norges Eva Weel Skram.

Hjertelig velkommen til en av sommerens vakreste konserter.
Dørene åpner 19.30, konserten starter 21.00.

Billetter får du kjøpt her.

Jonas fjeld duo

Onsdag 11.juli er vi så heldige å få Jonas Fjeld på scenen sammen med Ben Basgaard!
Jonas Fjeld er en som tar all sin livsvisdom og sitt følelsesliv og uttrykker det gjennom sanger. Oppriktigheten hans, at håndverket er rene følelser og strippet for fakter og fjas, har gjort at mange setter Jonas Fjeld på lista over sine mest folkekjære artister.  En hardtarbeidende turnéartist som med enkle fakter, en uslitelig kjærlighet til låtskrivertradisjonen og en jovial utstråling lar seg enkelt beskrive med ett eneste ord: ekte.
Dørene åpner 19.30, konserten starter 21.00. Vi gleder oss. Håper vi ses!

magnus grønneberg

Vi er så heldige å få Magnus Grønneberg tilbake i Bakgården Café!

Gjennom over 25 år har Magnus Grønneberg, som vokalist og låtskriver, turnert land og strand rundt med CC Cowboys og gitt ut over 10 album. I tillegg har det blitt tre soulalbum, det siste i samarbeid med datter Hanna Maria Grønneberg. Alene med gitaren vil Grønneberg fremføre kjente og litt mer ukjente sanger fra hele sin karriere. Eller som han selv sier det «slik de er skrevet og spilt ved kjøkkenbordet». Å, som vi gleder oss!

Hold av fredag 13.juli. Dørene åpner 19.30, og konserten starter 21.00.

Billetter får du kjøpt her. 

irsk aften med corner boys

Onsdag 25.juli er det klart for ny Irsk aften i Bakgården Café!

Corner Boys lover å levere enda en keltisk konsert med bredde. En musikalsk reise med vakre ballader, humorfylte skrøner fra sjø og land, og viltre dansemelodier fra Irland.

Garantert god stemning, håper vi sees! Dørene åpner 19.30, og konserten starter 21.00.

Billetter får du kjøpt her. 

jan eggum

Det er sjette gangen vi kan ønske Jan Eggum hjertlig velkommen til konsertsommer i Bakgården Café! Alltid topp stemning og fulle hus!

Det sies at Jan Eggum gir melankolien et ansikt, og om noen skal bryte ned den myten må det være Jan Eggum selv. Som en viktig og markant skikkelse innen norsk visekunst og populærmusikk siden midten av 70-tallet, er Jan Eggum kjent for å være en munter melankoliker. Vi gleder oss til å se han på scenen i Bakgården Café 27.juli.

Dørene åpner 19.30 og konserten starter 21.00.

Billetter får du kjøpt her.

norske byggeklosser

Norske byggeklosser er norsk rocks coverband, og spiller låter som er rockens byggeklosser på norsk.
Bandet gir fansen det de vil ha, og leverer ubeskjedent norske rockehits fra 80, 90 og 2000- tallet med stor overbevisning og innlevelse.

Når Norske byggeklosser entrer scenen, fylles plassen foran scenen raskt, og stemningen går i taket. Her blir det stor allsangfaktor og god stemning!

Velkommen til Bakgården Café 28.juli. Dørene åpner 19.30, konserten start kl. 21.00.

Billetter får du kjøpt her.

 

louis jacoby

Bakgården Cafe + Louis Jacoby = Sant ❤
Tradisjonen tro kommer Louis Jacoby til Bakgården Café på sensommeren. Onsdag 8.august er han tilbake.

De gode tekstene og det morsomme verbale limet mellom dem er Louis’ varemerke. Vær velkommen, og kjøp billettene i tide. Louis har alltid fullt hus i Bakgården!

Dørene åpner 19.30, konserten starter kl 21.00

Billetter får du kjøpt her.

Bill Evans & Ulf Wakenius feat. Keith Carlock & Per Mathisen

Den amerikanske stjernesaksofonisten, Bill Evans, og den svenske gitarguruen, Ulf Wakenius, har invitert med seg den trommeslager-magikeren, Keith Carlock og Per Mathisen, kjent som selveste “Bass Vikingen”, til en aften som garantert gir publikum et hakeslipp de sent glemmer.
Musikken er en herlig blanding av jazz, jazzrock, funk, fusion, rock og mye mer. Vi gleder oss, og håper å se deg i Bakgården Café 11.august.

Dørene åpner 19.30, konserten starter kl. 21.00.
Billetter får du kjøpt her.

fattigmannsbandet

Selv om august har meldt sin ankomst er ikke sommeren helt over i Bakgården Café. Fattigmannsbandet er klare på scenen 17.august. Her blir det høy partyfaktor, ispedd masse humor og gøyal galskap i kombinasjon med et stramt, energisk og samspilt band.

Disse elleve bandmedlemmene vil sørge for å gi publikum en spennende soul- og funk opplevelse. Dette er det bare å glede seg til, og vi håper du tar turen!

Dørene åpner 19.30 og konserten starter kl. 21.00.

Billetter får du kjøpt her.

sommersalsa

Vi avslutter konsertsommeren med sommersalsa med Sandefjord Salsaklubb!

Har du lyst til å prøve å danse salsa? Kl. 18.30 blir det gratis introkurs i salsa. Deretter blir det live musikk og DJ frem til kl. 24.00.

Kr 150,- før kl.20.00 og kr 200,- etter kl. 20.00

Billettene selges kun i døren.

Håper vi ses!